В Івано-Франківську співробітники "Укрпошти" працюють в нелюдських умовах. Про це розповіла Ksenija Georgieva на сторінці "Комуналка ІФ" у соцмережі Facebook.

Жінка повідомила, що раніше вже була публікація про погані умови роботи в центральному відділенні "Укрпошти" в Івано-Франківську. Однак з тих пір нічого не змінилося.

"І знову Укр.Пошта Івано-Франківськ, Центральне відділення, вже було повідомлення про неналежні умови праці! Прибігло керівництво покрутилося і на тому все." - написала Ksenija Georgieva.

Відділення Укрпошти, фото Ksenija Georgieva: Facebook Комуналка ІФ
Відділення Укрпошти, фото Ksenija Georgieva: Facebook Комуналка ІФ
відділення Укрпошти, фото Ksenija Georgieva: Facebook Комуналка ІФ

Після цього Ксенія зазначила, що у відділенні не працює опалення і в умовах сильного похолодання співробітники пошти дуже сильно мерзнуть. При цьому жінка підкреслила, що в новому приміщенні для відділення вже зроблено ремонт, проте співробітників туди не переводять.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У зв'язку з цим Ксенія висловила своє обурення і закликала керівництво Пошти змінити цю ситуацію.

"Доки це має тривати? Там настільки не приємно і холодно, що відправляючи посилку самому можна замерзнути! Хто може вплинути на дану ситуацію?" - написала Ksenija Georgieva.

Публікація Ksenija Georgieva: Facebook Комуналка ІФ
Публікація Ksenija Georgieva: Facebook Комуналка ІФ
Публікація Ksenija Georgieva: Facebook Комуналка ІФ

Нагадаємо, що Укрпошта не виплачує зарплату співробітникам і залишає без одягу: "Я потрапив в СРСР"

Як повідомляв портал "Знай.uа", якщо Пошта втратила вашу посилку: алгоритм дій для отримання компенсації

Також, "Знай.uа" писав, українці вимагають позбавити директора Укрпошти Смілянського мільйонної зарплати