Відомий український артист, а також найпопулярніший ректор країни, Михайло Поплавський привітав своїх передплатників з Днем всіх закоханих.

Таким чином повідомляється, що на сторінці виконавця з'явився новий ролик, який він зняв традиційно на свою сторінку в соціальній мережі Tik Tok, і заодно опублікував в Instagram.

Там він з'явився не один, а з молодою дівчиною. Суть ролика в тому, що блондинка підбирає для Михайла Поплавського образ, в якому він з'явиться в цей день, зачіску, а також з ким, або з чим він буде. Все відбувається нібито на великому екрані.

Дівчина підібрала класичний чорний костюм, звичайну зачіску артиста, а також красивий букет квітів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Даруйте своїм рідним подарунки не тільки на свята, а й просто так. Бажаю щастя і тепла. Любіть і будьте коханими " - написав під постом Михайло Поплавський.

Варто відзначити, що в Tik Tok даний ролик набрав понад 31 тисяч переглядів, і 3482 лайків. Всього артисту вдалося набрати в даній соціальній мережі 183 тисячі передплатників, і 2,6 мільйона лайків.

Нагадаємо, раніше Гарячий Поплавський дав фору молодим з трьома студентками: ось він, еліксир безсмертя

Як повідомляє портал "Знай.ua" Поплавський поклав у рот молодій красуні на очах у всього Києва

Також "Знай.uа" писав, що Грайливий Поплавський скрутив глотку хейтерам в прямому ефірі: "є ще питання?"

У своєму Instagram, артист вирішив розповісти, як справляється з хейтерами.