Відомий український стронгмен розповів, з якою метою йде в політику. Про це повідомили у виданні "Кореспондент".

У четвер, 11 лютого, під час брифінгу, Вкасілій Вірастюк розповів, що стати політиком йому запропонував чинний президент України Володимир Зеленський.

За його словами, зустріч з главою держави пройшла протягом тижня і на ній вони обговорили можливості та умови становлення Вірастюка політиком.

"У цьому немає ніякого секрету, я вам можу чітко сказати і не буду брехати. Це була пропозиція від президента України. Я зустрівся ... Звичайно, я прийшов, послухав, у нас був діалог, у мене були певні пункти. Я розповів про своє бачення проблеми ... побачив, що є відгук, і пішов приймати рішення" - сказав Василь Вірастюк.

Василь Вірастюк, кадр з відео: YouTube НАШ
Василь Вірастюк, кадр з відео: YouTube НАШ
Василь Вірастюк, кадр з відео: YouTube НАШ

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Крім цього Вірастюк додав, що якщо його не оберуть народним депутатом, він все одно продовжить займатися питаннями реабілітації ветеранів і підкреслив, що основна його мета — створення реабілітаційних центрів.

Нагадаємо, що політолог Снєгірьов дав пораду українським спецслужбам

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тарас Загородній розповів про третій захід Вітренко

Також, "Знай.uа" писав, Олена Зеленська відкрила засідання робочої групи з розробки стратегії створення безбар'єрного простору