Відома українська телеведуча Леся Нікітюк має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, знаменитість повідомила, що збирається зайнятися прибиранням снігу.

Леся Нікітюк опублікувала нове фото і запитала у шанувальників, де краще купити лопату для прибирання снігу.

На опублікованому знімку можна побачити Лесю Нікітюк, яка позує перед вікном у в спальні свого будинку. Зірка одягнена в світлі мішкуваті штани і коротку кофту з довгим рукавом такого ж кольору.

У підписі до публікації телеведуча, з властивим їй гумором, заявила,що збирається зайнятися прибиранням снігу і запитала шанувальників, в якому супермаркеті продають хороші лопати.

"На цій пафосній Хмельницькій ноті, я йду прибирати сніг. Шановні а де купити хорошу лопату?? Епіцентр? Сільпо? Хелен Марлен?"- написала Леся Нікітюк.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Публікація Лесі Нікітюк: Instagram lesia_nikituk
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram lesia_nikituk
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram

Нагадаємо, що Тіна Кароль навчає українців поганому: "Ідеальна вчителька"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Каменських підготувала для коханих дещо "Цікавеньке"

Також, "Знай.uа" писав, Гросу зі своїм " бойфрендом "оголосила про радісну дату: "Вже два роки..."