У Франківську займуться сумнозвісним краном по вулиці Гаркуші та котлованом на вулиці Тичини. Про це місцеві депутати заговорили під час оперативного засідання.

Під час оперативного засідання директор КП "Муніципальна інспекція "Добродій"" Михайло Шутак підняв питання про котлован по вулиці Тичини.

За його словами, власниця споруди знаходиться за кордоном і поліцейські не змогли її виявити чи вийти з нею на контакт.

"У місті є близько 20 таких об'єктів, які можуть спричинити небезпечну ситуацію. Вони ніби мають власників, а начебто ні. І що тоді робити " - прокоментував Руслан Марцінків.

Для вирішення проблеми Марцінків запропонував перевести територію в комунальну власність або звернеться до суду.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Котлован на Тичини у Франківську, фото: ratusha.if.ua
Котлован на Тичини у Франківську, фото: ratusha.if.ua
Котлован на Тичини у Франківську, фото: ratusha.if.ua

Також перша заступниця мера Вікторія Сусаніна підняла питання про проблему з аварійним краном по вулиці Гаркуші, яка існує вже більше 5-ти років. Вона підкреслила, що жителі не раз просили його демонтувати.

З цим питанням вже зверталися до комісії непередбачених ситуацій і встановили, що на роботи в цьому місці немає відповідного дозволу. Звместительница підкреслила, що кран доведеться демонтувати за рахунок міського бюджету, тому місто буде їх шукати.

Кран на Гаркуші у Франківську, фото: ratusha.if.ua
Кран на Гаркуші у Франківську, фото: ratusha.if.ua
Кран на Гаркуші у Франківську, фото: ratusha.if.ua

"дозвіл там прострочений на 3 роки, а служба, яка видає ті дозволи, реорганізована вже, як два роки" - додала Вікторія Сусаніна.

Варто відзначити, що жителі Івано-Франківська раніше зареєстрували петицію, де попросили місцеву владу демонтувати цей кран.

Нагадавши, Садовий з лопатою довів львів'ян до чортиків: "трутні, які прожирають бюджет"

Як повідомляв портал "Знай.uа", мер Чернівців Клічук залишився без зарплати у січні

Також, "Знай.uа" писав, Терехов обіцяє прибрати з Харкова сміття Кернеса