У Франківську комунальники працюють у кілька змін. Про це розповіли а репортажі YouTube-каналу мера міста Руслана Марцінківа.

В останні дні Івано-Франківськ дуже сильно засипало снігом. У зв'язку з цим комунальні служби працюють в посиленому режимі.

Комунальники розчищають сніг у Франківську: YouTube Руслан Марцінків
Комунальники розчищають сніг у Франківську: YouTube Руслан Марцінків
комунальники розчищають сніг у Франківську: YouTube Руслан Марцінків

Для прибирання доріг була задіяна вся техніка, яка є у комунальників. На балансі КП" Муніципальна дорожня компанія " (МДК) техніка досить нова, закуплена вона була 2015 році. При цьому, співробітникам підприємства доводиться працювати в три зміни, щоб забезпечити порядок на вулицях Франківська.

"Снігопади були... сантиметрів десять випало точно, за суботу, за неділю... вранці вчора було гірше, сьогодні вранці дороги вже були "чорні", скажімо так — проїзні. Чи вистачає техніки? Ну це все відносно. Розумієте, в залежності від інтенсивності снігу, дуже багато факторів, від температури повітря... чим нижче температура, тим більше потрібно техніки, більше снігу, відповідно більше техніки, менше снігу — менше техніки. Це така річ, якої завжди буде мало, але працюємо з тим, що маємо." - розповів голова КП "МДК" Віталій Бурко.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Віталій Бурко: YouTube Руслан Марцінків
Віталій Бурко: YouTube Руслан Марцінків
Віталій Бурко: YouTube Руслан Марцінків

Техніка також працює і в селах ОТГ. Насамперед техніка розчищає дороги, де курсують комунальні автобуси.

Роботу комунальних служб проконтролював і мер Франківська Руслан Марцінків. Він підкреслив, що комунальники впоралися з поставленими завданнями.

"Нам вдається забезпечити повністю рух громадського транспорту і добирання людей... тобто якихось таких небезпечних речей, навіть в селах, які приєдналися до Івано-Франківської ОТГ, немає, щоб там швидка не доїхала або хтось ще не доїхав, такого немає.... Є робочі моменти, але техніка працює, сіль є, бензин є — забезпечуємо життєдіяльність Івано-Франківська" - сказав Руслан Марцінків.

Руслан Марцінків: YouTube
Руслан Марцінків: YouTube
Руслан Марцінків: YouTube

Нагадаємо, що Садовий з лопатою показав усьому Львову, як не треба працювати

Як повідомляв портал "Знай.uа", синоптик Діденко оновила прогноз погоди в Україні: які області скує ожеледь і накриє заметіль

Також, "Знай.uа" писав, засипані снігом хмельничани накинулися на комунальників Симчишина: "Чому, б**ть?"