Відома українська співачка Ірина Федишин має величезну аудиторію шанувальників з якими періодично ділиться цікавими моментами з життя в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, Ірина Федишин показала, як проводить час на відпочинку в Домінікані.

Ірина Федишин опублікувала відео, де показала, як танцює танець кохання з чоловіком в Домінікані.

На відео можна побачити Ірину Федишин, яка паморочиться в танці на яхті з її чоловіком Віталієм. Співачка одягнена в короткі джинсові шорти, короткий білий топ і легкий білий халат, а її чоловік у світлі штани і білу футболку.

У підписі до публікації Ірина Федишин підкреслила, що їх з Віталієм Домініканський танець кохання переріс в український "медляк" і торкнулася теми зайвої ваги чоловіка.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Станцювали домініканський танець кохання, який плавно перейшов в український "медляк". Тільки не пишіть, що Віталіку треба худнути. Він і так знає. Говорив, що по приїзду в Україну сідає на сувору дієту))) тому що на курорті це трохи важко сидіти на дієті чи не так?!" - написала Ірина Федишин.

Публікація Ірини Федишин: Instagram irynafedyshyn
Публікація Ірини Федишин: Instagram irynafedyshyn
Публікація Ірини Федишин: Instagram

Нагадаємо, що Тіна Кароль зустрілася з найвідданішою людиною

Як повідомляв портал "Знай.uа", Каменських зізналася, що постійно думає про Сому з "Маски"

Також, "Знай.uа" писав, 45-річна Наталія Могилевська спокусила красеня пишним декольте в сміливій сукні