У Франківську екстрасченси проведуть діагностику енергетичного поля місцевих жителів через смартфони. Про це розповіли на порталі "Про Те".

8 лютого в Івано-Франківську відомі екстрасенси роман Фурса та Леся Полійвода проведуть дистанційний прийом для всіх бажаючих.

Для цього необхідно мати мессенжери: Vuber, Skype або Telegram. Екстрасенси спілкуватимуться з клієнтами Дистанційно і проведуть діагностику їх енергетичного поля. Гроші за прийом вони просять пересилати не за допомогою Facebook, а через банківські картки.

"Якщо ви відчуваєте страх, депресію, постійно хворієте, підозрюєте, що хтось навів на вас порчу, то завтра є шанс всього за годину позбутися від усіх негараздів." - зазначено в публікації.

Екстрасенси самі проживають у Франківську. За їхніми словами, вони можуть вважати енгергетику людини по каменю. Однак не уточнюють, чи потрібно носити його з собою деякий час.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Екстрасенси, фото: pro.te.ua
Екстрасенси, фото: pro.te.ua
екстрасенси, фото: pro.te.ua

Нагадаємо, що у Києві банду ворожок спіймали на гарячому, городяни оніміли: "Позашлюбна дочка Путіна і Лаврова!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", пішов з життя зірка " Битви екстрасенсів – - був одним з перших

Також, "Знай.uа" писав, співак-екстрасенс показав свого магічного Бика, українці помітили привид позаду