У Франківську з'явилося незвичайне "Сонце". Про це розповіли на порталі "Galka".

Повідомляється, що поблизу вулиць Мазепи-Довженка з'явився новий арт-об'єкт, який вже прозвали "урбаністичним сонцем"

Інсталяція зроблена з металу і сотень LED-ламп, тому найбільше вона помітна в нічний час доби. "Сонце" зробили на підприємстві "КМБ-сервіс" і встановили поблизу нового житлового кварталу" Сонячний", який був зроблений будівельною компанією"Вамбуд".

Урбаністичне Сонце, фото: galka.if.ua
Урбаністичне Сонце, фото: galka.if.ua
урбаністичне Сонце, фото: galka.if.ua

Споруда має висоту в чотири метри і журналістам стало відомо, що для його побудови було використано 328 метрів труби. На виготовлення "Сонця" пішло три місяці часу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Інсталяція розміщена так, що її відмінно помітно з дороги. Творці арт-об'єкту висловили сподівання, що" урбаністичне сонце " стане чудовою прикрасою міста та перетвориться на локацію, де Франківчани зможуть робити цікаві світлини.

Урбаністичне Сонце, фото: galka.if.ua
Урбаністичне Сонце, фото: galka.if.ua
урбаністичне Сонце, фото: galka.if.ua

Нагадаємо, що Комаров зі "Світу навиворіт" вирушив за кордон без української гордості: "Не потрапило у валізи"

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Хмельниччині з'явиться готель з 19 століття, туристи - велкам: все одно стоїть без діла

Також, "Знай.uа" писав, топ-6 найбажаніших подарунків до Дня святого Валентина