На Прикарпатті рятувальники їздять вулицями і просять дотримуватися карантину. Про це розповіли на страїнці ДСНС Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

В Івано-Франківській області останнім часом спостерігається сплеск захворювання коронавірусом. У зв'язку з цим в регіоні вирішили ввести посилені заходи карантину і провести додаткове інформування місцевих жителів.

Так, на вулиці міст Прикарпаття виїхали службові автомобілі ДСНС з гучномовцями, по яких транслюється повідомлення про важливість проходження карантину.

У повідомленні рятувальники просять жителів дотримуватися правил гігієни, дотримуватися соціальної, дистанції, користуватися рукавичками і масками, і не створювати великих скупчень людей в одному місці.

"З метою запобігання поширенню на території області коронавірусної інфекції COVID-19, Управлінням ДСНС в області проводиться інформаційно-роз'яснювальна робота серед населення щодо необхідності дотримання режиму карантину та протиепідемічних заходів." - зазначено в публікації.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Публікація ДСНС Івано-Франківської області: Facebook
Публікація ДСНС Івано-Франківської області: Facebook
Публікація ДСНС Івано-Франківської області: Facebook

До публікації додали відео з різних міст Прикарпаття, де автомобілі ДСНС проводять інформування. Так, рятувальники їздять вулицями: Коломиї, Івано-Франківська, Богородчан, Тисмениці та Надвірної.

Нагадаємо, що в Україні covid - 19 повернувся в 2020 рік, у медиків немає часу віддихатися - МОЗ оновило статистику на 6 лютого

Як повідомляв портал "Знайuа", вакцина від covid-19: Ляшко пояснив, кому вколють перші 117 тисяч доз

Також, "Знай.uа" писав, Шмигаль продовжив карантин до 30 Квітня, і це ще не кінець