Руслан Марцінків розповів, як його лікують у лікарні Франківська. Відповідне відео він опублікував на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Мер Франківська підкреслив, що він знаходиться в терапевтичному відділенні в Центральній клінічній міській лікарні і подякував медикам за хорошу роботу. Також він поставив кілька запитань завідувачці відділення любові Лосюк.

Насамперед Марцінків підняв питання про те, що в терапевтичному відділенні з перших днів пандемії лікують коронавірусних хворих.

"На сьогоднішній день ми спостерігаємо лише незначне збільшення пацієнтів. За вчорашній день до Центральної міської клінічної лікарні надійшло всього 5 пацієнтів з коронавірусною хворобою. Значного зростання ми не спостерігаємо, щоб було дійсно перевантажено і не було вільних місць" - сказала Любов Лосюк.

Публікація Руслана Марцінківа: Facebook
Публікація Руслана Марцінківа: Facebook
Публікація Руслана Марцінківа: Facebook

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Крім цього мер додав, що в лікарні дійсно зросла кількість пацієнтів з коронавірусом, проте всупереч чуткам, медики справляються і в установі досить вільних місць.

"Бачите, що є незначний ріст хворих. Але такої проблеми, як пишуть в інтернеті, що ліжка на коридорах стоять-то такого немає."- додав Руслан Марцінків.

Наприкінці відео він подякував медикам за лікування та побажав усім міцного здоров'я.

Нагадаємо, що мер Чернівців Клічук зник з міста, посидівши у кріслі лише місяць

Як повідомляв портал "Знай.uа", мер Запоріжжя висловив співчуття рідним загиблих під час пожежі в лікарні

Також, "Знай.uа" писав, мер Львова Садовий залишився без двох " рук"