На Прикарпатті вандали розмалювали пам'ятку архітектури. Про це повідомили у виданні "Калуш FM".

Під час оперативного засідання міського голови Калуша, начальниця управління культури, національностей та релігій Калуської міськради любов Джуган розповіла, що невідомі вандали вночі розмалювали стіну міського концертного залу.

В управлінні культури відреагували негайно і викликали поліцію на місце події.

"Дуже неприємно, тому що це пам'ятка архітектури. Підлітки або дорослі, які розфарбовували, повинні розуміти, що це не просто якийсь паркан, а архітектурний пам'ятник, який потрібно зберігати і цінувати" - сказала Любов Джуган.

Вандали розмалювали театр: kalushfm.com.ua
Вандали розмалювали театр: kalushfm.com.ua
вандали розмалювали театр: kalushfm.com.ua

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Мер Калуша Андрій Найда додав, що даний випадок є ще одним приводом для створення муніципальної інспекції, співробітники якої патрулюватимуть вулиці міста.

"Це так само поштовх до якомога швидшого створення нормальної муніципальної інспекції, щоб ходили і більше контролювали" - сказав Андрій Найда.

Вандали розмалювали театр: kalushfm.com.ua
Вандали розмалювали театр: kalushfm.com.ua
вандали розмалювали театр: kalushfm.com.ua

Нагадаємо, що у Києві обезголовили легендарну балерину

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Тернополі вандали розбили фонтан заради наживи, комунальники в сказі: "Дуже руки свербіли?"

Також, "Знай.uа" писав, у Києві вандали рознесли літній кінотеатр: "Ума, как у черепашки"