й На Прикарпатті виникла небезпека появи снігових лавин. Про це розповіли на сторінці "МВС України"у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що згідно з прогнозами Українського гідрометцентру, найближчими днями в горах на Закарпатській та Івано-Франківській області очікується значна сніголавинна небезпека.

Причиною такої ситуації стала велика кількість снігових опадів, які з'явилися за короткий проміжок часу.

"Шановні громадяни. За прогнозами Український гідрометцентр, найближчими днями у зв'язку зі снігопадами і хуртовинами, на високогір'ї Закарпатської та Івано-Франківської областей очікується значна сніголавинна небезпека" - зазначено в публікації.

Публікація МВС України: Facebook
Публікація МВС України: Facebook
Публікація МВС України: Facebook

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У зв'язку з цим в МВС, а також в ДСНС України звернулися до туристів з проханням відповідально поставитися до даного попередження і реєструвати маршрути своїх подорожей. Завдяки цьому, у разі виникнення непередбаченої ситуації, рятувальники зможуть швидше надати допомогу постраждалим у горах.

Нагадаємо, що Харківський бабак Тимко розповів, коли чекати весну

Як повідомляв портал "Знай.uа", прикмети лютого: коли дивитися в небо і слухати бджіл, народні повір'я

Також, "Знай.uа" писав, погода на 2 лютого для всієї України: куди прийде снігопад і сильний мороз