Маленькому українцю терміново потрібна допомога. Про це розповіли на сторінці благодійної організації "Мама і немовля" у соцмережі Facebook.

Маленький Віталік з самого народження знаходиться в лікарні. Причиною цьому є страшний діагноз - прогресуюча гідроцефалія, яка з'явилася після перенесеного менінгіту.

Єдиною надією для хлопчика є термінова операція на головному мозку. Для проведення операції сім'ї хлопчика потрібно придбати шунтуючу систему вартістю 20 000 гривень.

Віталік, фото: Facebook Мама і немовля
Віталік, фото: Facebook Мама і немовля
Віталік, фото: Facebook Мама і немовля

На жаль, сім'я хлопчика фінансово виснажена за час лікування і для них дана сума є непідйомною. У зв'язку з цим в організації звернулися до небайдужих людей з проханням допомогти в порятунку дитини.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Лікарі дають надію, але необхідно вчасно прооперувати і звільнити мозок від надлишкового тиску. Життя маленького сонечка повністю залежить від можливості прооперувати! Сам Віталік не впорається з недугою, але всі разом, кожен у свою можливість, ми зможемо дати шанс малятку, яка бореться, щоб просто жити поруч з нами!" - зазначено в публікації.

Публікація групи мама і немовля: Facebook
Публікація групи мама і немовля: Facebook
Публікація групи мама і немовля: Facebook

Нагадаємо, що 12-річна українка мужньо бореться з агресивним раком, батьки благають про допомогу: "Врятуйте нашу Ксюшеньку"

Як повідомляв портал "Знай.uа", юний хмельничанин бореться з раком чотири роки, справжній воїн: "Хочу жити, допоможіть!"

Також, "Знай.uа" писав, маленький українець сліпне в пелюшках, батьки благають про допомогу: "Іванко хоче бачити!"