Новонародженому українцю терміново потрібна операція. Про це розповіли на сторінці благодійної організації "Мама і немовля" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що у маленького колі, відразу після народження лікарі виявили оклюзійну гіброцефалію. Через цю недугу у дитини страждає головний мозок і його єдиною надією є нейрохірургічна операція, яку потрібно провести якомога швидше.

Для проведення операції батькам хлопчика необхідно придбати шунтуючу систему вартістю 30 000 гривень. На жаль сім'я фінансово виснажена і не може зібрати дану суму в короткий термін.

Коля, фото: Facebook БО Мама і немовля
Коля, фото: Facebook БО Мама і немовля
Коля, фото: Facebook БО Мама і немовля

У зв'язку з цим представники організації "Мама і немовля" звернулися до небайдужих людей з проханням допомогти врятувати маленького Миколая.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Такі малюки швидко набираються сил і одужують, головне вчасно підтримати в критичний момент! Коленька може бути повністю здоровим і мати звичайне дитинство, якщо зараз прооперувати і звільнити мозок від надмірного тиску. Кожен з нас може стати частинкою того Вселенського добра, яке рятує і дарує життя!"- зазначено в публікації.

Публікація БО Мама і немовля: Facebook
Публікація БО Мама і немовля: Facebook
Публікація БО Мама і немовля: Facebook

Нагадавши, 12-річна українка мужньо бореться з агресивним раком, батьки благають про допомогу: "Врятуйте нашу Ксюшеньку"

Як повідомляв портал "Знай.uа", українці врятували ветерана АТО з хворим серцем, віддавали останнє: вдома тата чекають щасливі донечки

Також, "Знай.uа" писав, маленький українець сліпне в пелюшках, батьки благають про допомогу: "Іванко хоче бачити!"