В Івано-Франківську знизиться вартість газу. Про це розповіли на сторінці "Івано-Франківськгаз Збут"у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що згідно з постановою Кабміну від 18 січня 2021 року, "Івано-Франківськгаз Збут" здійснюватиме постачання природного газу з 1 лютого за зниженою ціною.

Газова плита, зображення ілюстративне: YouTube
Газова плита, зображення ілюстративне: YouTube
газова плита, зображення ілюстративне: YouTube

Новий тариф складе 6,99 гривень за кубічний метр газу з урахуванням ПДВ. Обмеження за ціною діятиме в період карантину з лютого по березень 2021 року. Та, за лютий абоненти компанії отримають платіжки з ціною 6,99 гривень за кубічний метр газу. Однак у платіжках за січень вартість газу складе 9,89 гривень за кубічний метр.

"Згідно з рішенням уряду тимчасово ціни у всіх компаній-постачальників газу будуть однаковими. Але однакові ціни зовсім не означають однаковий сервіс і зручність отримання послуг." - зазначено в публікації.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Публікація сторінки Івано-Франківськгаз Збут: Facebook
Публікація сторінки Івано-Франківськгаз Збут: Facebook
Публікація сторінки Івано-Франківськгаз Збут: Facebook

Нагадаємо, що Нафтогаз встановив нову ціну на блакитне паливо в лютому: як змінився тариф

Як повідомляв портал "Знай.uа", українці отримають компенсацію за опалення: у Мінсоцполітики перерахували пільговий тариф

Також, "Знай.uа" писав, нові платіжки за газ розлютили виснажених чернівчан, майже вся зарплата: "Зі святом, дорогі українці"