Відома українська співачка Ірина Федишин має величезну аудиторію шанувальників, з якими ділиться цікавими моментами з життя в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, зірка вирішила поділиться одним з найбільш курйозних випадків в її кар'єрі.

Ірина Федишин опублікувала відео, де показала, як впала на сцені під час виконання пісні і розповіла, як це сталося.

На опублікованому відео можна побачити момент, коли Ірина Федишин перебуваючи на сцені під час виконання своєї пісні не втрималася на високих підборах і впала. Після цього співачка покликала на допомогу чоловіка з підтанцьовки, який допоміг їй піднятися на ноги взути туфлі на високих підборах.

Публікація Ірини Федишин: Instagram irynafedyshyn
Публікація Ірини Федишин: Instagram irynafedyshyn
Публікація Ірини Федишин: Instagram

У підписі до публікації Ірина Федишин розповіла, що в той момент вона була солвсем не задоволена тим, що відбувається, проте зараз вона може посміятися над цією ситуацією.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Тепер я можу посміятися разом з вами, а тоді було не дуже смішно))) На сцені я падала тільки один раз, і це було підчас шоу «Ти тільки мій». Щось пішло не так ... тобто нога пішла не туди )))тобто підбори були трошечки зависокі ... головне у такій ситуації - не панікувати. P.S.: конкретно на це взуття я і тепер дивлюся з острахом, хоча таких високих підборів у мене багато. Але саме ці мене лякають. Мабуть психосоматика спрацьовує" - написала Ірина Федишин.

Нагадавши, чи буде розлучення? Топалов емоційно висловився про Тодоренка: "Хотіли вбити один одного"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Леся Нікітюк пограла з великим і слизьким під водою: "Як сказала мені Тіна Кароль..."

Також, "Знай.uа" писав, Дан Балан зворушив Тіну Кароль романтичним жестом до її 36-річчя: "Дорога..."