Український блогер Джуда з Детройта, США дав велике інтерв'ю про життя в Україні. Інтерв'ю опублікували на каналі "Зе Інтерв'юер"на каналі на платформі YouTube.

Український блогер Джуда з Детройта, США, який вже шість років живе в Коломиї розповів, як став блогером, чи стикався він з расизмом в нашій країні і повідав про те, чому іноземці їдуть навчаться в Україну.

Джуда вже шість років навчається в медичному університеті. В Україні він став відомий завдяки своєму блогу в соцмережах Instagram і TikTok. Примітно, що популярність в української публіки Джуда знайшов завдяки відмінному знанню української мови.

Джуда, кадр з відео Зе Інтерв'юер: YouTube
Джуда, кадр з відео Зе Інтерв'юер: YouTube
Джуда, кадр з відео Зе Інтерв'юер: YouTube

Блогер записує гумористичні ролики, а також співає під гітару українською мовою, що приваблює все більше аудиторії.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Джуда розповів, що в університеті Фроанковська навчалася його тітка і він також вибрав його для отримання освіти. За словами американця, він зможе з українським дипломом працювати в США або Великобританії.

Нагадавши, відома блогерка показала розвалюється літак МАУ зсередини: "Не прикопаєшся"

Як повідомляв портал "Знай.uа", перероблена "пацанка" Покрищук сказала, коли настане ера нормальних чоловіків: "Вони всі помруть на**й"

Також, "Знай.uа" писав, Київську фанатку Путіна, яка зізналася в любові до Росії, відправили в "Чистилище"