В Івано-Франківській області вантажівка, яка перевозить колоди, переїхала на смерть чоловіка.

Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП в Івано-Франківській області.

Повідомляється, що інцидент стався о 19:03 в п'ятницю, 22 січня, в місті Яремче на вулиці Степана Бандери. 35-річний житель села Лолин Долинського району області перебував за кермом вантажно-спеціалізованого транспортного засобу "Renault Magnum" і перевозив деревину (кругляк), приблизно 35 м/куб.

Вантажівка прямувала в бік смт. Делятин. Водій транспортного засобу виявив необережність та скоїв наїзд на 51-річного жителя села Пийло Калуського району. За інформацією Управління з питань соціального захисту Івано-Франківської ОДА загиблий вів бродяжницький спосіб життя і лежав на проїжджій частині.

В результаті наїзду 52-річний чоловік помер на місці від отриманих травм.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

ДТП / фото : ГУНП
ДТП / фото : ГУНП

За фактом події правоохоронці відкрили кримінальне провадження згідно частини 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, особами, які керують транспортними засобами) КК України.

На даний момент поліція проводить всі необхідні слідчі дії, щоб встановити обставини події.

Нагадаємо, що в Івано-Франківській області від коронавірусу помер місцевий лікар.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Прикарпатті пенсіонерка живе в розваленому будинку.

Також Знай.иа писав, що на Прикарпатті розшукують безвісти зниклого хлопця.