У мережі розповіли, як зараз живе дівчинка "Мауглі", яку знайшли під Одесою. Про це повідомили у виданні "1 хвилина".

Дівчинку на ім'я Оксана мала, у віці 8 років, знайшли в селі Нова Благовіщенка, біля Одеси, в 1992 році і її історія шокувала всю Україну.

Оксані не пощастило народиться в сім'ї алкоголіків, які про неї практично не дбали. Одного разу, в холодну пору року, коли дівчинці було 3 роки, вона вийшла на вулицю і не змогла увійти, оскільки батьки замкнули двері в будинок.

Єдиним порятунком від переохолодження стала собака Найда, яка прихистила Оксану в своїй будці і стала піклується про неї більше, ніж рідні батьки. Так, дівчинка почала жити з Найдою і зграєю сусідських собак — вона харчувалася недоїдками, ходила на четвереньках і жила в Буді. Це тривало протягом 5-ти років., адже батьків дівчинки цуралися, тому до них ніхто не заглядав.

Оксана Маоая, фото: 1 хвилина
Оксана Маоая, фото: 1 хвилина
Оксана Маоая, фото: 1 хвилина

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Одного разу сусідка помітила незвичайну поведінку Оксани, яка облаяла її стоячи на четвереньках. Після цього жінка викликала органи опіки.

Коли дівчинку намагалися забрати, собаки заступилися за неї і нікого не підпускали, тому тварин довелося відволікати ласощами. Після порятунку Оксани її передали в інтернат, а лікарі зацікавилися її випадком і були готові на все, щоб допомогти дитині.

Оксана не вміла говорити, проте розуміла людську мову. Це допомогло дівчинці до підросткового віку адаптуватися до однолітків з інтернату. Однак у неї ще була сильна прихильність до собак - вона постійно намагалася провести тварин в будівлю і віддавала їм свій обід.

Оксана Маоая, фото: 1 хвилина
Оксана Маоая, фото: 1 хвилина
Оксана Маоая, фото: 1 хвилина

Коли Оксана досягла повноліття, то вже остаточно відчувала себе людиною. Вона знялася в декількох документальних фільмах і навіть зустрілася з батьками, одгнако так і не змогла їх пробачити.

Зараз Оксана не відрізняється про інших жінок. Вона живе при психоневрологічному диспансері, працює на стайні, отримує зарплату і більше нічого не хоче змінювати у своєму житті.

Оксана Маоая, фото: 1 хвилина
Оксана Маоая, фото: 1 хвилина
Оксана Маоая, фото: 1 хвилина

Нагадавши, під Тернополем несамовита горе-мати мало не відправила дитину на той світ: взяла ніж і…

Як повідомляв портал "Знай.uа", горе-мати роками тримала дочку в квартирі зі сміттям і тарганами - як склалося життя маленької Мауглі

Також, "Знай.uа" писав, у Дніпрі пенсіонерка живе на вулиці і спить під кущем: "Діти закидали камінням"