На Прикарпатті в ДТП загинула жінка. Про це розповіли в Управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської області ОДА.

Повідомляється, що на Прикарпатті в селі Бабухів Рогатинського району сталася смертельна ДТП, яка обірвала життя пішохода.

11 січня о 18: 09 житель села Вербилівці Рогатинського району 1988 року народження рухався по проїжджій частині на автомобілі Volkswagen Passat.

На неосвітленій ділянці дороги водій не помітив жінку-пішохода, мешканку села Бабухів 1983 року народження, яка перебігала проїжджу частину за межами пішохідного переходу. В результаті він скоїв наїзд на жінку.

ДТП На Прикарпатті, фото: Telegram Frankivsk 112
ДТП На Прикарпатті, фото: Telegram Frankivsk 112
ДТП На Прикарпатті, фото: Telegram Frankivsk 112

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Постраждала отримала безліч травм. На місце події прибула карета швидкої допомоги. Медики госпіталізували жінку, проте врятувати її життя не вдалося. Дорогою до Рогатинської ЦРЛ вона померла.

Також про цю подію розповіли в Telegram-каналі "Frankivsk 112"

Публікація Frankivsk 112: Telegram
Публікація Frankivsk 112: Telegram
Публікація Frankivsk 112: Telegram

Нагадавши, у Львові озвірілі патрульні знесли скутериста, моторошне видовище: "Мої ноги!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві на Троєщині трамвай "підім'яв" під себе мікроавтобус: ніхто нікуди не їде

Також, "Знай.uа" писав, у Чернівцях "синій" шумахер без гальм протаранив будинок і спробував відмазатися: "Ні в одному оці!"