На Прикарпатті прощаються з померлим колишнім мером долини. Про це розповіли на сторінці Володимира Гаразда у соцмережі Facebook.

6 січня, на сторінці партії "Європейська солідарність" повідомили, що після довгої боротьби з COVID-19 помер колишній мер міста Долина Івано-Франківської області Володимир Гаразд.

"З невимовним сумом повідомляємо, що сьогодні о 19:40 після тривалої боротьби з хворобою пішов з життя багаторічний міський голова долини Гаразд Володимир Степанович..." - зазначено в публікації.

Прощань і похоронна церемонія Володимира Гаразда заплановані на 8 січня.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Похорон розпочнеться о 12:00, біля сімейного будинку і в Церкві покладання чесної ризи, яка знаходиться в селі Мала Тур'я.

Володимир Гаразд, фото: Facebook
Володимир Гаразд, фото: Facebook
Володимир Гаразд, фото: Facebook

На центральну площу долини похоронна процесія прибуде о 13: 30. Спершу на площі біля міської ради пройде прощання жителів з Володимир Гараздом. Потім піша хода пройде до Церкви Святого Апостола Андрія Первозваного, звідки тіло колишнього мера відправлять на кладовище.

Поховають Володимира Гаразда на міському кладовищі, яке знаходиться по вулиці Хмельницького.

Публікація про похорон Володимира Гаразда: Facebook
Публікація про похорон Володимира Гаразда: Facebook
публікація про похорон Володимира Гаразда: Facebook

Нагадавши, на Закарпатті раптово помер відомий кардіолог, врятував сотні сердець: "Не вберегли..."

Як повідомляв портал "Знай.uа", молодий українець згорів від пневмонії, а тепер вся сім'я злягла з коронавірусом: лікарі рятують матір і дружину

Також, "Знай.uа" писав, у Чернівцях помер власник "проклятої" квартири, лікарі зробили все можливе: "70% опіків"