6 січня від ускладнень коронавірусу помер колишній мер міста Долина, що в Івано-Франківській області.

Про це повідомляє Долинська Організація партії "Європейська Солідарність" на своїй сторінці у Фейсбуці.

"З неймовірним сумом повідомляємо, що сьогодні о 19:40 після тривалої боротьби з хворобою пішов з життя багаторічний міський голова долини Володимир Степанович..." - написано в повідомленні організації.

Як відомо, у Володимира Гаразда 18 грудня виявили коронавірус. З 26 грудня політик перебував у реанімації Долинської лікарні у важкому стані.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Володимир Гаразд очолював місто Долина з 2006 по 2020 рік, був президентом Асоціації «Енергоефективні міста України» в 2007-2019 роках.

Володимир Гаразд, фото: Фейсбук
Володимир Гаразд, фото: Фейсбук

Нагадаємо, 4 січня від коронавірусу помер відомий лікар з Прикарпаття Івасів Володимир Миколайович.

У публікації вказали, що Володимир Миколайович завжди намагався допомогти людям і відкрито ділився знаннями і досвідом з молодим поколінням.

Колеги доктора відгукуються про нього як про професіонала, який завжди був відданий своїй справі і охоче передавав знання майбутнім медикам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Тернопільщині коронавірус забрав життя легендарного медика, лікарня не вірить: "в душі-її сонячна посмішка"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Молодий українець згорів від пневмонії, а тепер вся сім'я злягла з коронавірусом: лікарі рятують матір і дружину

Також «Знай.иа " писав, що У Києві померла Українська Монсеррат Кабальє-коронавірус назавжди обірвав пісню