У Франківську газівники попереджають мешканців про те, що їхнім будинкам потрібна інвентаризація газового обладнання і через це можуть відключити газ на кілька днів, і це все посеред зими.

Франківчани обурюються, адже за законом НКРЄ чітко написано "забороняється припиняти постачання енергоносіїв у зимовий період".

Про це розповів Олександр Нестеров у групі "Комуналка ІФ" у Фейсбуці.

За словами чоловіка, він не розуміє, про яку "міфічну інвентаризацію" йдеться, адже його будинок на автономному опаленні.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Терор газовиків почався........Народ жеж ломанувся де нижчі ціни наприклад до Нафтогазу.А ви думали ....їм по барабану зимовий період ,постанови НКРЄ де чітко написано"забороняється припиняти постачання енергоносіїв в зимовий період".А вже про якусь міфічну інвентаризацію при якій на будинок припиняють постачання газу де весь будинок на автономному опаленню ,це напевно біла гарячка", - розповів Олександр.

У коментарях Олександру дали відповідь, що ховається під цією "перевіркою".

"Це оголошення вішають завжди коли в будинку є боржник ,щоб добитися до нього в квартиру,бо людина скривається",- пояснила Користувач Оксана.

А ось Користувач Ніколас відповів: "Так, але і не так. Цей метод від "Івано-Франківськгаз" ("вибивають" борги за транспортування газу), а не за перехід до Нафтогазу".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Сусід-псих залишив українку з хворою мамою без газу: "не пущу!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українців чекає щомісячне подорожчання газу для опалення: доведеться віддавати останнє

Також «Знай.иа " писав, що Українцям без лічильників відключать газ: названо крайні терміни, як встигнути