У Франківську сталася масова бійка. Про це розповіли на сторінці "chs.if" у соцмережі Instagram.

Повідомляється, що у Франківську стався конфлікт, який переріс у бійку за участю майже 20 осіб. Більшість з учасників бійки були іноземцями.

Бійка сталася 30 грудня ввечері, на вулиці посеред Івано-Франківська, біля закладу Pasage Gartenberg. У ній брали участь відразу кілька людей. Перехожі Франківчани встигли зняти на відео те, що відбувається.

Публікація chs.if: Instagram
Публікація chs.if: Instagram
Публікація chs.if: Instagram

На опублікованому відео можна помітити, як дві групи молодих людей б'ються між собою і вигукують якісь слова іноземною мовою. При цьому вони не чіпають перехожих.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Після кількох обмінів ударами частина учасників конфлікту втекла з місця події. Інша група не стала їх переслідувати і пішла в протилежному напрямку.

"Будні в Івано-Франківську" - прокоментував подію автор відео.

Нагадавши, п'яний киянин розгромив 7 машин і схопився за серце: "Корпоратив вдався"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові студенти-іноземці влаштували дикий "махач" і рознесли в туалет: "Троє опинилися в лікарні"

Також, "Знай.uа" писав, у Дніпрі на продавця ялинок напав "Грінч": "Dідбив нирки і відібрав телефон"