Руслан Марцінків мріє створити "Діснейленд" посеред Франківська. Про це він розповів в ефірі Радіо "Західний полюс".

Мер Франківська Руслан Марцінків заявив, що хоче створити в місті парк розваг, який не поступатиметься "Діснейленду" і вже знайшов місце, де його можна розмістити.

Марцінків підкреслив, що Івано-Франківську потрібно більше туристичних місць, які будуть залучати людей. У зв'язку з цим він задумався про створення "Франківського Діснейленду" з атракціонами для дітей, який працюватиме цілий рік і додав, що його можна розмістити біля міського озера.

"Чогось такого не вистачає, великого, красивого. Пошук цієї ідеї для Франківська є ... я думаю, що ми могли б бути унікальними" - сказав Руслан Марцінків.

Руслан Марцінків, кадр з ефіру на радіо Західний полюс: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з ефіру на радіо Західний полюс: Facebook
Руслан Марцінків, кадр їхнього ефіру на радіо Західний полюс: Facebook

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Марцінків зазначив, що Франківськ знаходиться на шляху до популярного курорту Буковель та Карпатських гір. Через нього проїжджає багато туристів, тому створення парку розваг змогло б на довше затримати їх і поліпшити економіку міста.

"Якщо у нас буде така "родзинка" - розвага, де можна поїхати з дітьми, як це відбувається в Європі... тут потрібно знайти великого інвестора, який не пошкодує коштів, які не окупляться відразу, вони окупляться через певний період, але ця річ дуже нам потрібна" - додав Руслан Марцінків.

Нагадавши, Рада затвердила зарплату для Садового і показала гаманець мера всій Україні

Як повідомляв портал "Знай.uа", мер Чернівців Клічук обмовився "по Фрейду", думки про відпочинок: "всі питання продані"

Також, "Знай.uа" писав, у Харкові мерія увічнить покійного Кернеса, рішення прийнято: "Святий обов'язок"