Боєць ЗСУ заспівав різдвяну пісню. Про це Юрій Городецький повідомив на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Український захисник Юрій Городецький розповів, як брав участь у невеликому святі до Різдва в Будинку культури одного з сіл в зоні АТО 7 січня 2018 року.

Юрій Городецький, кадр з відео: Facebook
Юрій Городецький, кадр з відео: Facebook
Юрій Городецький, кадр з відео: Facebook

Командир бійця майор Олег Макуха запропонував йому заспівати пісню для місцевих жителів і дав йому слова. Чоловік спершу відмовлявся, оскільки ця пісня знаходиться в занадто високій для нього тональності. Однак майор наполіг і віддав наказ виконати цю композицію.

"Вона найбільше запам'яталася мені і припала до душі, коли я зайшов до командира за пару днів до свята він сказав "Юра ти заспіваєш цю пісню про Різдво" і дав назву, а я сказав що я не зможу тому що вона для мене занадто висока, на що він мені І відповів "...а я тебе не запитав зможеш ти чи ні ти її заспіваєш бо у тебе все добре вийде!!!"- написав Юрій Городецький.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Публікація Юрія Городецького: Facebook
Публікація Юрія Городецького: Facebook
Публікація Юрія Городецького: Facebook

Боєць зізнався, що не дивлячись на всі побоювання пісня вийшла дуже добре і йому все аплодували стоячи. У зв'язку з цим він подякував майору і опублікував відео, де в салоні автомобіля заспівав ту саму пісню.

Нагадаємо, що воїни ЗСУ на Донбасі ледь не ціною власного життя відбили атаку окупантів

Як повідомляв портал "Знай.uа", на католицьке Різдво МВС підняло всі сили на захист віруючих

Також, "Знай.uа" писав, що герої ЗСУ готуються до нападу ворога по повній