Дві дівчинки можуть бути ключем до людського безсмертя. Про це розповіли у виданні "lifegood".

Дівчинка на ім'я Габбі народилася в сім'ї Мері Маргарет і Джона Вільямса. Після пологів її шкіра була синюшного відтінку, а лікарі відразу намагалися стабілізувати її стан.

Після несоклькіх тестів батьки дізналися, що у Габбі генетичний збій через який на її лобовій частці мозку немає ніяких звивин, а нерви, які забезпечують зв'язок між очима і мозком повністю атрофовані. Також у дівчинки порушення ковтального рефлексу, через що її необхідно годувати через трубочку.

Однак найдивніші симптоми проявилися пізніше. У міру дорослішання батьки помітили, що тіло Габбі абсолютно не змінювалося і в підлітковому віці вона виглядає як маленька дитина.

Габбі, фото: lifegood

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Друга дівчинка на ім'я Брук народилася в іншій родині раніше терміну і теж мала безліч порушень. Педіатр написав що у неї "Синдром Х", оскільки не знав, як назвати те, що відбувається.

Дівчинку взявся досліджувати 74-річний вчений Річард Уокер, який з 26-років шукає розгадку таємниці людського безсмертя.

В результаті вчений і його команда з'ясували, що у дівчинки є генетичні збої через які її органи розвивалися з різною швидкістю. Уокер вважав, що збої генів дівчинки криється розгадка безсмертя. Однак, щоб знайти цього "генетичного злочинця" йому було потрібно перевірити практично весь геном Брук. Але мама дівчинки раптово відмовилася від дослідів.

Брук, фото: lifegood

Вчений зміг продовжити дослідження в 2009-му році, коли батьки Габбі побачили статтю про Брук в журналі People і зв'язалися з Уокером. Вони не сподівалися, що зможуть вилікувати дочку, але хоча-б хотіли дізнатися, що з нею не так.

У 2011-му році Уокер і його команда вивчили геном Габбі і визначили, що генетичний збій вона отримала не від батьків. Однак з'ясувати причину її мутацій так і не вдалося. Дослідження генома дівчинки тривають донині.

Брук померла 24 жовтня 2013 року у віці 20 років.

Габбі в даний момент дива і відчуває себе добре. Батьки більше не планують її похорон і думають, що станеться якщо вона їх переживе.

Габбі з мамою, фото: lifegood

Нагадаємо, що молода українка стала мамою для восьми братиків і сестричок після смерті батьків

Як повідомляв портал "Знай.uа", киянка зі зламаною шиєю сіла в інвалідний візок і стала відомою моделлю

Також, "Знай.uа" писав, що подружжя з Чернівців усиновило дев'ятьох осиротілих малюків