Дівчина народилася без рук і ніг, однак це не завадило їй стати незалежною. Про це розповіли у виданні "Ukr.Media".

Повідомляється, що Емі Брукс з Пітсбурга народилася без рук і ніг. Біологічні батьки відразу відмовилися від дівчинки, проте їй пощастило і її удочерила любляча сім'я.

Дівчина розповіла, що багато лікарів сумнівалися, що вона зможе жити повноцінним життям, але її батьки ніколи не опускали руки.

Зараз дівчині 37 років і вона повністю незалежна. Емі навчилася практично все робити без рук і ніг. Зараз вона навчається водінню автомобіля.

"Абсолютно очевидно, що мені доводиться робити всі речі не так, як людям з кінцівками, але я можу з усім впорається, просто інакше" - розповіла Емі Брукс.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Емі Брукс, фото: tvoeslovo
Емі Брукс, фото: tvoeslovo
Емі Брукс, фото: tvoeslovo

Емі навіть має власний канал на платформі YouTube під назвою " How Does She Do It?"(Як вона це робить?), де вона показує передплатникам, як справляється з щоденними завданнями без рук і ніг.

Також дівчина дуже любить фотографувати і дуже часто шукає цікаві кадри. Однак найбільшим досягненням Емі вважає вміння шити. Дівчина не просто управляється з голкою і ниткою, вона шиє сумки, які продає на Facebook.

"Це те, що я думала, я зробити не зможу. Це великий виклик, але мені подобається шити" - додала Емі Брукс.

Нагадаємо, що молода українка стала мамою для восьми братиків і сестричок після смерті батьків

Як повідомляв портал "Знай.uа", киянка зі зламаною шиєю сіла в інвалідний візок і стала відомою моделлю

Також, "Знай.uа" писав, що подружжя з Чернівців усиновило дев'ятьох осиротілих малюків