Ведуча ТСН Марічка Падалко розповіла українцям, що готує дітям на Новий рік і в якому форматі проходять різдвяні свята.

Сімейними традиціями телеведуча поділилася в ефірі "Світського життя".

За словами Марічки Падалко, новорічні свята в її родині проходять під девізом: "Без напрягів". Телеведуча не вважає за потрібне готувати до святкового столу всі традиційні страви за типом олів'є або качки з яблуками.

"Я готую тільки з розрахунком на те, що їдять мої діти. Ось я знаю, що вони будуть їсти торт — я готую торт, знаю, що вони не будуть їсти олів'є — я цю традицію не передаю. Олів'є вони не будуть їсти, але побачать на столі у батьків, коли ми поїдемо до них ввечері 1 січня, це для нас так само традиція", - зізналася Падалко.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Молодша дочка Марічки Катерина з радістю допомагає мамі на кухні. Дівчинка розповіла, що навчилася вже готувати різні торти, а з братом любить робити кекси і мафіни. Іноді допомагає мамі готувати млинці.

Крім цього, маленька Катя розповіла, що загадала Дідусеві Морозу на Новий Рік:

"Я хотіла костюм феї з крильцями рожевими і такими, ніби, ріжками".

Нагадаємо, що заміжня ведуча 1+1 Марічка Падалко засвітилася з чужим чоловіком.

Як повідомляв портал Знай.иа, засмучена Марічка Падалка заговорила про аборти, мама трьох дітей приголомшила правдою.

Також Знай.иа писав, що телеведуча 1 + 1 Марічка Падалко запалила на ковзанах, справжня фігуристка.