Маленькому українцю терміново потрібна допомога. Про це розповіла голова благодійного фонду " Я майбутнє України" Марта Левченко, на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що маленькому Юрію Синичці з містечка Путила Чернівецької області різко стало погано. У зв'язку з цим дитині знадобилася термінова госпіталізація.

Читайте Знай в Google News!

Хлопчика вже перевозять в Інститут Шалімова в Києві. Стан Юри важкий. Про те, що саме з ним сталося інформації не повідомляли.

"Дуже прошу молитву за нашого Юрчика Синичку, прошу у всіх конфесіях і мовах. Зараз він реанімобілем мчить до Києва в Інститут Шалімова, стан важкий. Що саме сталося лікарям поки невідомо! Прошу молитву за щасливу дорогу і одужання Юрчика" - написала Марта Левченко.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Юра Синичка, фото: Facebook Марта Левченко
Юра Синичка, фото: Facebook Марта Левченко
Юра Синичка, фото: Facebook Марта Левченко

Також Марта Левченко подякувала представнику "Ambulance-Express" Віктору Оманчуковському, який абсолютно безкоштовно організував перевезення хлопчика.

"Неймовірна подяка Віктор Оманчуковський (Ambulance-Express) який абсолютно безкоштовно надав якісний професійний реанімобіль і зараз мчить до Києва з маленького гірського містечка Путила рятуючи нашого Юрасика" - додала Марта Левченко.

Публикация Марты Левченко: Facebook
Публікація Марти Левченко: Facebook
Публікація Марти Левченко: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі підступна хвороба забрала життя маленького янголятка

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленький українець з пухлиною мозку бореться за життя, батьки у відчаї

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові рятують хвору коронавірусом дружину священика та недоношену доньку