У мережі розповіли про те, як льотчики виховують вівчарок в Івано-Франківську. Як собаки живуть у військовій авіації.

Таким чином, повідомляється, що в Івано-Франківській області військові льотчики вже рік виховують військових вівчарок. Взяли їх ще коли їм було по три місяці.

Про це повідомляє Інформаційний портал "ТСН.

У своєму юному віці собаки не тільки вчаться, але шукають вибухівку, і знешкоджують диверсантів.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

В улюблениці льотчиків Каті ще Вітер в голові, але, вона вже фахівець з пошуків вибухівки. Кінологи помітили цей талант ще під час гри, собака любить все Шукати.

Під час тренувань фахівець використовує справжню вибухівку, щоб у випадку реальної небезпеки, вона безпомилково змогла розпізнати її серед тисячі запахів.

Інший же пес, Кольт, з самого дитинства показав себе хорошим охоронцем, тому кінологи вчать його знешкоджувати диверсантів. І тепер же, собака буде відпускати ворога тільки в разі, якщо він сам здасться.

Для військових собак дуже важливо не боятися ніяких вибухів і обстрілів. Сміливість повинна передаватися на генетичному рівні, і жодна людина цьому не навчить, як розповіли кінологи.

На військовій службі вони всього лише рік, з тих пір, як в армію був повернутий Кінологічний загін, про який говорили останній раз ще в 90-х.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Харковом росіяни пробралися в Україну через дірку в паркані

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Закарпатті спіймали вантажівку, набиту деревами: "вони рубають, нас-затоплює"

Також «Знай.иа " писав, що На україно-польському кордоні шастав "курящий дрон": 700 пачок тютюну в повітрі