У Франківську знизили вартість проїзду в комунальному транспорті для студентів. Про це розповіли в репортажі каналу 402.

Повідомляється, що у Франківську ввели безконтактну систему оплати проїзду в комунальному транспорті "Галка". Дана картка має ряд переваг у порівнянні з оплатою готівкою, одним з яких є знижка для студентів у розмірі 50%.

Читайте Знай в Google News!

Транспортна картка "Галка" - це палстикова картка з електорнним чіпом, яку можна поповнювати на певну кількість поїздок. Діє картка лише в комунальному транспорті.

Карта Галка, кадр з репортажу каналу 402: Facebook
Карта Галка, кадр з репортажу каналу 402: Facebook
Карта Галка, кадр з репортажу каналу 402: Facebook

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Керівник ЦНАП Івано-Франківська Богдан Питель розповів, що наразі доступна перша партія карток у кількості 300 штук. Їх отримають ті, хто встиг оформити заяву до 1 жовтня. Тому цих студентів з документами очікують в центральному офісі організації в будь-який робочий день.

"З собою мати паспорт громадянина України, тобто документ, який підтверджує особу і обов'язково студентський квиток. Тобто якщо прийде людина і надасть тільки паспорт, ми не зможемо оформити карту" - сказав Богдан Питель.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові водій-псих затиснув хлопчину в дверях тролейбуса

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Буковині кондуктор викинув бабусю з тролейбуса, зла не вистачає

Також, "Знай.uа" писав, що у Харкові пенсіонера затиснуло в дверях маршрутки, водій не поспішав рятувати