В Івано-Франківську з'являться нові автобуси. Про це розповіли на сторінці КП "Електроавтотранс" ІФ у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в Івано-Франківську з'являться 9 нових автобусів виробництва Туреччини та Білорусі, які будуть оснащені за останнім словом техніки.

Читайте Знай в Google News!

"Готуємо нові автобуси для випуску на лінію. Обладнаємо транспортні засоби трекерами руху і датчиками витрати палива, програмуємо інформаційні системи, розвішуємо внутрішні навігаційні матеріали, встановлюємо системи відеоспостереження та оплати проїзду."- зазначено в публікації.

Автобус, фото: Facebook: КП Електроавтотранс ІФ
Автобус, фото: Facebook: КП Електроавтотранс ІФ
Автобус, фото: Facebook: КП Електроавтотранс ІФ

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

У КП "Електроавтотранс" ІФ підкреслили, що всі автобуси вже пройшли необхідні процедури огляду та сертифікації, і готові до виїзду на маршрути. З 9 автобусів одна частина закуплена в Туреччині, а друга - в Білорусі.

"В цілому в технологічній" обкатки "готуються 9 дев'ятиметрові х автобусів — 5 турецьких "Guleryuz" і 4 білоруські "МАЗи", які вже незабаром з'являться на вулицях Івано-Франківська." - додали в публікації.

Публікація КП Електроавтотранс ІФ: Facebook
Публікація КП Електроавтотранс ІФ: Facebook
Публікація КП Електроавтотранс ІФ: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що хмельницькі тролейбуси відмовилися від пільговиків, вже з нового року

Як повідомляв портал "Знай.uа", Київський маршрутник зламав пасажиру ногу і поїхав далі

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові виготовлятимуть " транспорт майбутнього"