У Франківську зростуть тарифи на воду. Про це розповіли у виданні "Галицький кореспондент".

Повідомляється, що 3 грудня пройшло засідання КП "Водоекотехпром" щодо тарифів на централізоване постачання води та водовідведення на 2021 рік.

Читайте Знай в Google News!

Генеральний директор "Водоекотехпром" Роман Кімачук розповів, що для встановлення економічно обґрунтованого тарифу на воду підприємство має дотримуватися правил встановлених Національною комісією.

"Встановлення тарифу це важка робота. Воно вимагає збору великої кількості інформації. Всі тарифи приймаються тільки після попереднього схвалення Нацкомісією. 18 листопада у нас відбулося перше засідання щодо схвалення проекту встановлення тарифу. Тоді зауважень ніяких не було, і цей проект схвалили" - сказав Роман Кімачук.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Засідання Водоекотехпром, фото: Галицький Кореспондент
Засідання Водоекотехпром, фото: Галицький Кореспондент
засідання Водоекотехпром, фото: Галицький Кореспондент

Він підкреслив, що тарифи залежать від безлічі різних факторів, серед яких зарплата співробітникам, вартість енергетичних ресурсів, ціна на матеріали і багато іншого.

"Цих коштів, які передбачені тарифом, повинно вистачати на нашу життєдіяльність. Ми повинні надавати якісні послуги. Через зміну вартості електроенергії у нас також зміниться тариф. Нам відрегулюють його " - додав Роман Кімачук.

Засідання Водоекотехпром, фото: Галицький Кореспондент
Засідання Водоекотехпром, фото: Галицький Кореспондент
засідання Водоекотехпром, фото: Галицький Кореспондент

Планується, що тариф на воду в 2021 році складе 11,62 гривні з ПДВ, а за водовідведення — 13,73 гривні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Кабмін вже зараз створює кризу неплатежів за "зелену" електроенергію на 2021 рік

Як повідомляв портал "Знай.uа", ІСС вимагає від Мінекономрозвитку зупинити надання безпідставних пільг на струм заводу Пінчука

Також, "Знай.uа" писав, що українцям показали реальні борги по комуналці