Юна співачка з Прикарпаття VLADA k стала "Дитиною року покоління Z". Про це розповіли у виданні "Бліц-Інфо".

Повідомляється, що 27 листопада в музеї "Становлення української нації" пройшло нагородження переможців премії "100 успішних українців", до переліку яких увійшла і VLADA K. юна прикарпатка відзначилася великими успіхами і отримала титул "Дитина року. Покоління Z".

Читайте Знай в Google News!

Крім того, VLADA K, спільно з іншими відомими та успішними українцями стала обличчям спецвипуску журналу "Ukrainian people". Варто зазначити, що вона стала єдиною дитиною, яка з'явилася на обкладинці даного видання.

VLADA K, кадр з кліпу: YouTube
VLADA K, кадр з кліпу: YouTube
VLADA K, кадр з кліпу: YouTube

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Разом з VLADA K в журналі також з'явилися Марина Кінах, Катерина Бужинська, Влада Литовченко, Тетяна Петракова, Ольга Сумська та багато інших.

"Я в шоці! Дякуємо команді журналу Ukrainian People Magazine за таку чудову нагороду. Це доказ мені, батькам і моїй команді, що ми рухаємося в правильному напрямку" - поділилася враженнями VLADA K.

Примітно, що прикарпатка VLADA K є вихованкою продюсерського центру "Star team" і не дивлячись на свій юний вік вже має велику кількість авторських композицій і кліпів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Кароль зачепила за живе одкровенням про кохання, невже сохне по Балану

Як повідомляв портал "Знай.uа", Лорак зачарувала бурхливими поцілунками, такого не діставалося навіть Мурату

Також, "Знай.uа" писав, що Полякова з величезним декольте і короткою стрижкою перетворилася на зірку 90-х