В Івано-Франківській області затримали 57-річного чоловіка, який підозрюється у вбивстві свого товариша.

Читайте Знай в Google News!

Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП в Івано-Франківській області.

Повідомляється, що інформація про інцидент надійшла в поліцію в понеділок, 16 листопада, о 06:14. 48-річний житель села Стовпачів заявив, що його 57-річний знайомий наніс йому тілесні ушкодження, а також убив 29-річного приятеля, зарубавши сокирою.

На вказане місце виїхали співробітники Косівського відділення поліції, оперативники, слідчі та експерти-криміналісти. Вони виявили сліди насильницької смерті у загиблого.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Місце злочину / фото: ГУНП
Місце злочину / фото: ГУНП

Як з'ясувалося, напередодні ввечері 29-річний чоловік, який гостював у заявника вдома близько місяця, розпивав спиртні напої з 57-річним приятелем. Коли господар будинку повернувся, підозрюваного вже не було, тому він продовжив випивати зі своїм молодим товаришем.

Посеред ночі до них увірвався підозрюваний з сокирою в руках, коли всі вже спали. Він виніс вхідні двері і завдав господареві будинку удар по голові тупим боком сокири. Після він пішов в кімнату до 29-річного чоловіка і завдав йому чотири удари гострою стороною сокири по голові і руках. Від отриманих травм потерпілий помер на місці, а підозрюваний втік.

Місце злочину / фото: ГУНП
Місце злочину / фото: ГУНП

Наступного ранку, коли господар будинку отямився і помітив загиблого товариша, відразу звернувся в поліцію. Правоохоронці без праці розшукали підозрюваного та затримали згідно зі статтею 208 КПК України. Йому оголошено підозру згідно з частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

За словами нападника, загиблий вкрав у нього гроші. Однак місцеві жителі розповіли іншу причину події, повідомляє "Факт". Вони заявили, що підозрюваний заздрив загиблому, оскільки останній користувався великим інтересом у жінок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що наївні Франківчани потрапили в мережі аферисток з кулями і картами.

Як повідомляв портал Знай.иа, 26 листопада в Івано-Франківській області в місті Калуш суд оштрафував жінку, у якої пес загриз сусідського Півня.

Також Знай.иа писав, що на Прикарпатті село досі не відновили після повені.