Франківчсанка вийшла заміж за американця і розповіла, як живе в США. Про це написали у виданні "Галицький кореспондент".

Дівчина з Франківська на ім'я Ольга працювала сервером на круїзному лайнері. Таким чином вона змогла втілити свою мрію-побачити світ.

Читайте Знай в Google News!

Одного разу дівчина в соцмережах познайомилася з американцем на ім'я Девід, який був моряком, тому вони швидко знайшли спільну мову. Виявилося, що він працював на тому ж кораблі, що і Ольга, але вони жодного разу не бачилися.

"Щоб ви розуміли, круїзний лайнер-це така дев'ятиповерхова махина" - підкреслила Ольга.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Вона підтримувала листування заради інтересу і нічого не планувала. Одного разу Девід нгашел її на кораблі і запропонував піти на побачення. Після умовлянь Українка погодилася, але була налаштована обережно.

Під час побачення вона побачила, що наміри американця дійсно щирі. Потім у них зав'язалися стосунки і вони одружилися в Лас-Вегасі.

Ольга і Девід, фото: Галицький кореспондент
Ольга і Девід, фото: Галицький кореспондент
Ольга і Девід, фото: Галицький кореспондент

Ользі подобається життя в США і оа вже звикла до місцевого менталітету і культури. При цьому Українка звозила чоловіка в Івано-Франківськ, де йому дуже сподобалося. Єдиним розчаруванням для американця стали Карпати, а саме знищена природа українських гір.

Зараз пара виховує сина Віктора. Це єдине українське ім'я на яке погодився Девід. При цьому постійно вони відвідують Україну і навіть планують віддати сина на навчання у Франківську.

"Девід розуміє, що в Україні у мене – рідні та друзі, і ми раз або два на рік обов'язково прилітаємо сюди всі разом, – розповідає Оля. - Я навіть планую, щоб синочок, коли підросте, рік повчився в Івано-Франківську. Взагалі для мене дуже важливо, щоб він розмовляв українською " - розповіла Ольга.

Ольга і Девід, фото: Галицький кореспондент
Ольга і Девід, фото: Галицький кореспондент
Ольга і Девід, фото: Галицький кореспондент

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що українка пережила пекло заради заробітку

Як повідомляв портал "Знай.uа", Українка народила чотирьох дівчаток, вся лікарня п'є шампанське

Також, "Знай.uа" писав, що молода українка перемогла рак і присвятила життя хворим дітям