На Дніпропетровщині сімейна пара виховує сімох сиріт. Про це розповіли в репортажі "9 канал Дніпро".

Повідомляється, що в селі Адалимівка сестра з чоловіком забрала під опіку сімох братів і сестер.

Читайте Знай в Google News!

Батько сімейства кинув дітей, а мама загинула від онкології. Найстарша сестра, 23-річна Вікторія, разом з чоловіком прийняла рішення забрати рідних до себе додому. Крім дітей дівчина перевезла до себе і бабусю. Також у вікі є троє власних дітей.

При цьому дівчина встигає отримувати встигає навчаться в Кам'янському спортивному коледжі. Вона займається важкою атлетикою.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Чоловік повністю підтримує дружину і намагається допомогти їй. Він працює будівельником і намагається заради сім'ї. Також вони отримують виплати від держави: до 25 тисяч на п'ятьох дітей щомісяця. Однак грошей все одно не вистачає.

"Начебто і гроші, але начебто і не гроші. Як би сказати, якщо всі захворіють, там тільки ДПА антибіотики потрібно більше двох тисяч. Плюс не кожному всі ліки однакове, так як є менші і старші - меншим потрібно одне, старшим потрібно інше. Можна сказати, те що вони в місяць заплатять, в школу як скуплятися, цього не вистачає." - розповіла Вікторія.

Вікторія, кадр з репортажу 9 канал Дніпро: Facebook
Вікторія, кадр з репортажу 9 канал Дніпро: Facebook
Вікторія, кадр з репортажу 9 канал Дніпро: Facebook

Зараз під опікою Вікторії п'ять дітей. Дві старші сестри навчаються в Кам'янському, де і проживають. Вони іноді приїжджають на вихідні.

Волонтерка Тетяна Гаврилова познайомилася з цією сім'єю і відразу ж закохалася в дітей. Вона впевнена, що представники місцевої влади знають про цих дітей, однак закривають на це очі. У зв'язку з цим жінка хоче привернути увагу громадськості , щоб сім'я Вікторії отримала необхідну допомогу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що сім'я зробила диво для сироти з синдромом Дауна

Як повідомляв портал "Знай.uа", двох малюків виривають з люблячої сім'ї заради біологічного батька

Також, "Знай.uа" писав, що молода пара усиновили двох дітей і показала, яким має бути щастя