Леся Нікітюк перетворилася на Влада Яму посеред прямого ефіру шоу"Танці з зірками". Про це стало відомо з прямого ефіру шоу, який пройшов 22 листопада на телеканалі "1+1".

Повідомляється, що Лесю Нікітюк запросили в журі шоу "Танці з зірками". Однак Ніктюк не була б собою, якби не продемонструвала незвичайне і яскраве почуття гумору.

Читайте Знай в Google News!

Леся Нікітюк з'явилася в ефірі шоу в чорній сукні з глибоким декольте, Чорним лебедем, який обвивається навколо її шиї і світлим розпущеним волоссям. Вона сиділа між Григорієм Чапкісом і Катериною Кухар.

"Джокер цього вечора, богиня ламінату Леся Нікітюк" - оголосила телеведучу Тіна Кароль.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Леся Нікітюк на шоу "Танці з зірками", кадр з відео: YouTube
Леся Нікітюк на шоу "Танці з зірками", кадр з відео: YouTube
Леся Нікітюк на шоу Танці з зірками, кадр з відео: YouTube

Потім, під час обговорення першого танцю Санти Дімопулус і Макса Леонова телеведуча несподівано звернулася до інших членів журі і шокувала всіх несподіваною зміною.

"Добрий вечір! Півфінал "Танців з зірками", я сьогодні взяла з собою всього по-трошки від кожного члена журі: значить, чорного лебедя і чорну душу від Каті Кухар, великий танцювальний досвід і невелику пенсію від Григорія Миколайовича Чапкіса, ну і все найкраще від Влада Ями" - сказала Леся Нікітюк.

Після цього Нікітюк зняла з голови перуку, під якою опинилася лиса голова. Це викликало бурхливу реакцію залу і здивування ведучого шоу Юрія Горбунова.

Леся Нікітюк на шоу "Танці з зірками", кадр з відео: YouTube
Леся Нікітюк на шоу "Танці з зірками", кадр з відео: YouTube
Леся Нікітюк на шоу Танці з зірками, кадр з відео: YouTube

У такому вигляді телеведуча просиділа половину шоу. На щастя фанатів Нікітюк, її "лиса голова" виявилася частиною гриму і після виступу Івана Дорна телеведуча сіла в крісло журі вже з нормальною зачіскою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Лесю Нікітюк рознесло на карантині

Як повідомляв портал "Знай.uа", Нікітюк засвітила принади і поскаржилася на мозолі

Також, "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк прикинулася дівчиною Бонда з глибоким декольте