Відома телеведуча Леся Нікітюк має величезну аудиторію шанувальників з якими ділиться безліччю цікавих історій і моментів з життя. Однак знаменитість все ж промовчала про один інцидент, який стався з нею на зйомках шоу "Le Маршрутка". Про це розповіли у виданні "1 хвилина".

Повідомляється, що Леся Нікітюк під час зйомок шоу "Le Маршрутка" на Прикарпатті потрапила в ДТП з екскурсійним трамваєм.

Читайте Знай в Google News!

Це сталося ще влітку, коли Нікітюк і знімальна команда оглядали пам'ятки Прикарпаття. Вони знайшли трамвайний маршрут для туристів довжиною 13 кілометрів.

Трамвайна колія, фото: 1 хвилина
Трамвайна колія, фото: 1 хвилина
трамвайна колія, фото: 1 хвилина

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

На маршруті їздить невеликий трамвайчик для туристів, який їде дуже повільно через що поїздка триває цілих 4 години. Цю дистанцію пішки можна пройти швидше, проте це не так захоплююче. Тому Нікітюк з командою сміливо сіла в салон.

Трамвай, фото: 1 хвилина
Трамвай, фото: 1 хвилина
Трамвай, фото: 1 хвилина

Трамвай спокійно їхав через Прикарпаття, як раптом зійшов з рейок. На щастя ніхто не постраждав і всі відбулися легким переляком. Нікітюк і знімальна команда почекали, поки ремонтники поставлять трамвай на рейки і поїхали далі.

Леся Нікітюк в екскурсійному трамваї, фото: 1 хвилина
Леся Нікітюк в екскурсійному трамваї, фото: 1 хвилина
Леся Нікітюк в екскурсійному трамваї, фото: 1 хвилина

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Лесю Нікітюк рознесло на карантині

Як повідомляв портал "Знай.uа", Нікітюк засвітила принади і поскаржилася на мозолі

Також, "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк прикинулася дівчиною Бонда з глибоким декольте