Відома телеведуча Леся Нікітюк має величезну аудиторію шанувальників і ділиться з ними цікавими публікаціями в соцмережах. Однак цією популярністю вирішили скористатися шахраї. Про це знаменитість розповіла в розділі «сторіз» на совій сторінці в Instagram.

Леся Нікітюк повідомила, що якась фан-сторінка, яка містить безліч її фотографій, пропонувала користувачам рекламу нібито від імені телеведучої.

Читайте Знай в Google News!

На вище зазначеній сторінці знаходиться 25,7 тисяч користувачів і її адміністратори пропонують купити рекламу за 300 гривень, яка нібито повинна з'явиться на сторінці зірки. Природно реклама від Нікітюк так і не з'являється, проте шахраї продовжують вимагати гроші з довірливих користувачів.

Леся Нікітюк підкреслила, що не має жодної офіційної фан-сторінки і навіть не знайома з людьми, які пропонують рекламу від її імені.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Телеведуча принесла свої вибачення всім шанувальникам і пообіцяла, що розбереться з цією ситуацією.

Публікація Лесі Нікітюк в Instagram: Новини ю
Публікація Лесі Нікітюк в Instagram: Новини ю
Публікація Лесі Нікітюк в Instagram: Новини ю

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Леся Нікітюк показала нелегальний видобуток бурштину

Як повідомляв портал "Знай.uа", схудла Леся Нікітюк з'їла їжачка і облизнулася на камеру

Також, "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк відкинула борщ з варениками і взялася за равликів