Маленькому українцю терміново потрібна операція. Про це розповіли на сторінці благодійної організації "Мама і немовля" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що у передчасно народженого Данила розвивається гідроцефалія, яка виникла внаслідок важких пологів. Врятувати хлопчика може лише термінова нейрохірургічна операція.

Читайте Знай в Google News!

Для проведення операції сім'я хлопчика повинна купити систему шунтування і витратні матеріали вартістю в 30 000 гривень. На жаль, у сім'ї немає можливості зібрати таку суму в короткі терміни. При цьому Данилко не може довго чекати, адже через сильний тиск страждає його головний мозок. У зв'язку з цим рідні хлопчика змушені просити допомоги.

Данило, фото: Facebook Мама і немовля
Данило, фото: Facebook Мама і немовля
Данилко, фото: Facebook Мама і немовля

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

В організації звернулися до всіх небайдужих з проханням допомогти зібрати кошти на операцію для Данила і подарувати хлопчикові повноцінне дитинство.

"Для повноцінного дитинства і розвитку необхідно якраз вчасно зробити операцію. Такі малятка дуже сильні, і показують просто неймовірні результати після оперативного втручання! Віримо, що життя Данилка в руках у найкращих земних янголів-охоронців, які обов'язково є серед нас!"- зазначено в публікації.

Публікація БО Мама і немовля: Facebook
Публікація БО Мама і немовля: Facebook
Публікація БО Мама і немовля: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що маленькому янголятку потрібна термінова операція на мозку, батьки в розпачі

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові двоє маленьких янголят залишилися сиротами, потрібна допомога

Також, "Знай.uа" писав, що життя 2-річного Богданчика опинилося на волосині, батьки ридають