В Івано-Франківську готуються до повного локдауну. Про це розповів мер міста Руслан Марцінків під час прямого включення на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Марцінків сказав, що влада не збирається змінювати позиції і введе карантин вихідного дня. Також він висловив побоювання, що це є підготовкою до повного локдауну в Україні.

Читайте Знай в Google News!

"Навіть висловили думку, і прем'єр-міністр, те, що я думав, що так буде, що це — плавна підготовка до повного локдауну в нашій країні" - сказав Руслан Марцінків.

Руслан Марцінків, кадр з прямого включення: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з прямого включення: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з прямого включення: Facebook

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Після цього мер Івано-Франківська повідомив приблизні дати, коли можуть ввести локдаун в Україні.

"У песимістичному варіанті це буде 10-15 грудня. У такому, скажімо, оптимістичному - 20-25 грудня буде на кілька тижнів локдаун." - додав Руслан Марцінків.

При цьому Марцінків стурбований тим, як економіка України зможе витримати повний локдаун. За його словами, насамперед це відіб'ється на представниках малого та середнього бізнесу.

"Це буде катастрофа, якщо не дай Бог цей локдаун буде введений" - підкреслив Руслан Марцінків

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "карантин вихідного дня": що це таке і головні заборони

Як повідомляв портал "Знай.uа", українські бізнесмени розкрили свої "господарства" для Кабміну

Також, "Знай.uа" писав, що Сергій Корнак "розгромив" Володимира Зеленського і розкрив хитрий план