В Україні показали фільм Олега Сенцова. Про це розповіли у виданні "Галка".

Повідомляється, що 16 листопада в Тисмениці пройшов показ фільму "Номери", який був знятий за п'єсою Олега Сенцова, написаної ще в 2011 році до його арешту.

Читайте Знай в Google News!

Фінальну редакцію п'єси Синцов зробив у 2018 році, коли перебував в ізоляторі. Після цього, за допомогою листів, він став брати участь у зйомках фільму разом з іншим режисером Атемом Сеїтабалаєвим.

Світова прем'єра фільму "Номери" пройшла в лютому 2020 року в рамках програми Berlinale Special на ювілейному Берлінському фестивалі (Berlinale).

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Олег Сенцов на показі фільму Номери в Берліні, кадр з репортажу ТСН: YouTube
Олег Сенцов на показі фільму Номери в Берліні, кадр з репортажу ТСН: YouTube
Олег Сенцов на показі фільму Номери в Берліні, кадр з репортажу ТСН: YouTube

Картина отримала дуже хороші відгуки від критиків і почесних гостей. Багато відзначили відмінну гру акторів, а також актуальність подій фільму щодо того, що відбувається в світі на сьогоднішній день.

Фільм "Номери" є продукцією України 435 FILMS за підтримки Міністерства культури України), Польщі (Apple Film Production за підтримки Polish Film Institute), Чехії (Česká Televize) і Франції (Canal+).

У сюжеті картини розповідається історія суспільства, яке поділене на номери і підпорядковується верховному королю — нулю. Десять героїв фільму вже звикли у всьому слідувати встановленим правилам. Однак все змінюється, коли з'являється Новий житель, який не збирається підкоряться правителю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "Квартал 95" знімає пригодницький серіал

Як повідомляв портал "Знай.uа", культовий серіал "Друзі" все ж повертається

Також, "Знай.uа" писав, що Потап змусить українців падати зі сміху в новій комедії "рідня"