У Франківську знайшли тіло чоловіка без ознак життя. Про це розповіли в прес-службі патрульної поліції Івано-Франківської області.

Повідомляється, що 13 листопада на лінію "102" надійшло повідомлення про те, що по вулиці Вовчинецькій, 194а знаходиться тіло чоловіка без ознак життя.

Читайте Знай в Google News!

По прибуттю на місце виклику поліцейські виявили тіло чоловіка на вигляд близько 40 років, яке лежало на лавці біля житлового будинку.

В даний момент на місці події працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці з'ясовують всі обставини події та встановлюють особу загиблого чоловіка.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

До публікації додали знімок, на якому можна помітити тіло чоловіка одягненого в темно-синю куртку, чорні штани і чорні туфлі, який лежить на лавці біля припаркованого скутера.

У Франківську виявили тіло чоловіка, фото: Ратуша
У Франківську виявили тіло чоловіка, фото: Ратуша
У Франківську виявили тіло чоловіка, фото: Ратуша

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у столиці поруч із зупинкою для трамвая виявили труп чоловіка з ножем у животі

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Буковині знайшли тіла безвісти зниклих чоловіків-копи підозрюють найстрашніше

Також, "Знай.uа" писав, що на Тернопільщині молодик звів рахунки з життям. Його виявили в петлі в будинку батьків.