Івано-Франківськ є одним з найдемократичніших міст в Україні. Це вказали в результатах дослідження "Індекс демократичності міст-2020: звіт про оцінку стану впровадження інструментів місцевої демократії в органах місцевого самоврядування міст-партнерів Проекту ПРОМІС".

Повідомляється, що Івано-Франківськ посів почесне місце в рейтингу найдемократичніших міст в Україні.

Читайте Знай в Google News!

Індекс демократичності міст-документ, який показує, на скільки ефективно діють практики введення інструментів місцевої демократії в містах України.

Даний документ може допомогти чиновникам і фахівцям, зусилля яких спрямовані на зміцнення згуртованості та організацію спільної діяльності місцевого населення.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Так, у рейтингу дослідження 2020 року за рівнем демократичності Івано-Франківськ посідає третє місце. На другому місці розташувалася Вінниця, а очолив рейтинг Хмільник.

Рейтинг демократичності міст в Україні - 2020:: decentralization.gov.ua
Рейтинг демократичності міст в Україні - 2020:: decentralization.gov.ua
Рейтинг демократичності міст в Україні - 2020:: decentralization.gov.ua

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Хмельницькому вдихнуть життя в колесо огляду

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові під суд принесли піаніно для Зеленського

Також, "Знай.uа" писав, що море під Запоріжжям заполонили Лебеді