У Калуші попрощаються із загиблим священиком. Про це розповіли у виданні "mi100".

Повідомляється, що 6 листопада пройдуть похорони настоятеля храму в Хотині Дмитра Кишенюка, який загинув від коронавірусу. Церемонія пройде о 12: 00 у храмі Святого Миколая Хотині.

Читайте Знай в Google News!

Батько Дмитро Кишенюк загинув 5 листопада у віці 63-років. Він кілька днів лежав у лікарні з важким захворюванням і на жаль не зміг його перемогти. Цього ж дня, у храмі святого Миколая в Хотині, о 17: 00 пройшов Парастас по Дмитру Кишенюку.

Парастас по Дмитру Кишенюку, фото: mi100
Парастас по Дмитру Кишенюку, фото: mi100
Парастас по Дмитру Кишенюку, фото: mi100

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ієрейські свячення Дмитро Кишенюк отримав 17 березня 1985 року. Відтоді він служив у парафії святого Миколая в Калуші (Хотинь). За вірне служіння Богу йому вручили кілька церковних нагород-митрополичі грамоти і хрест з прикрасами.

У Калуській районній державній адміністрації висловили співчуття рідним і колегам священика про втрату.

" у кращі світи після тяжкої хвороби відійшла чудова людина – священнослужитель о. Дмитро Кишенюк, настоятель церкви Святого Миколая в житловому мікрорайоні Калуша (Хотинь). Завжди ввічливий, щирий і привітний о. Дмитро був добрим садівником у Божому винограднику... " - зазначено в повідомленні.

Дочка Дмитра Кишенюка Ярослава Гасяк подякувала йому за те, що він був люблячим батьком і написала слова скорботи на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Спасибі тобі за все, Мій рідний. Спочивай з Богом!"- написала Ярослава Гасяк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Ужгороді помер професор університету

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Тернополі помер легендарний поет і журналіст

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві від коронавірусу помер легендарний медик Глумчер