В Івано-Франківську дівчина бурхливо відсвяткувала Хелловін. Про це розповіли на сторінці "Наше Прикарпаття" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в ніч з 31 жовтня на 1 листопада в центрі Івано-Франківська дівчина в неадекватному стані лаялася матом, кидалася на перехожих і залазила на машини. Це тривало 40 хвилин, поки не приїхала поліція.

"У центрі Івано-Франківська дівчина показала, як потрібно святкувати Хелловін: лізла на машини, кричала як ненормальна, кидала сміття в людей, билася з перехожими. Поліція приїхала за 40!!! хвилина." - зазначено в повідомленні.

Публікація Наше Прикарпаття: Facebook
Публікація Наше Прикарпаття: Facebook
публікація: Facebook

До публікації додали відео, на якому можна побачити, як дівчина поводиться неадекватно. При цьому перехожі просять її заспокоїться, що викликає агресивну реакцію і ненормативну лексику з її боку.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Хто сказав? Сюди став. У*бав на*уй. Пі*да вам" - кричала дівчина.

Дівчина кидалася на перехожих у Франківську, кадр з відео: Facebook Наше Прикарпаття
Дівчина кидалася на перехожих у Франківську, кадр з відео: Facebook Наше Прикарпаття
дівчина кидалася на перехожих у Франківську, кадр з відео: Facebook Наше Прикарпаття

Також вона порушувала громадський порядок і залазила на автомобіль. Навколо дівчини зібрався натовп людей з телефонами, які викликали поліцію.Коли її затримали правоохоронці, дебоширка моментально протверезіла і спробувала зробити вигляд, що нічого не було.

"Нічого не було" - сказала дівчина поліцейським.

Нагадаємо, що у Львові почали розстрілювати людей

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Мукачеві Ювелірний магазин забомбили камінням

Також, "Знай.uа" писав, що харків'янин відкрив стрілянину в ресторані, копи розкрили кримінальне минуле психа