На Івано-Франківщині чоловік знищив виборчий бюллетень свого родича, і тепер ризикує отримати 7 років позбавлення волі.

“25 жовтня до Коломийського відділу поліції поступило повідомлення про те, що родич виборця, який не може самостійно пересуватися та здійснює голосування дома, вирвав з рук виборця бюлетені та незаконно знищив їх, кинувши у піч. За даним фактом було розпочато кримінальне провадження”, — йдеться в повідомленні пресслужби Національної поліції.

Зазначається, що правоохоронці зібрали достатню доказів і повідомили 60-річному чоловіку про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що Нацкорпус зробив офіційну заяву про результати місцевих виборів в окремих регіонах. Констатували загальну тривожну картину: сьогодні ми спостерігаємо повноцінний реванш проросійських сил, особливо на Сході та Півдні України. Перемога ОПЗЖ в декількох областях, подолання в окремих регіонах прохідного бар'єру псевдопартією Шарія - це факти, які несуть загрозу майбутньому нашої країни.

Також Знай повідомляв, що український журналіст і блогер Ігор Лесев розповів про дивні місцеві вибори-2020.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на місцевих виборах проголосували за президента Російської Федерації, Володимира Путіна і його партію.